Om Oss

 
Sjokohuset.no har blitt skapt ut ifra kjærligheten til sjokolade lagd av sjeldne, aromatiske kakao bønner av ekstra fin type, disse byr på rike og komplekse smaksnoter som er i harmoni og balanse med hverandre. Under min søken etter sjokolade av høy kvalitet i 2012 oppdaget jeg den fascinerende bean-to-bar bevegelsen i sjokolade verdenen -en stadig voksende gruppe av sjokolade produsenter som lagde ekstraordinært aromatiske sjokoladeplater. Disse startet med kakao av høy kvalitet og beholdt et skarpt fokus på detaljer i produksjonsprosessen. Disse sjokolademakerne satte kvalitet foran kvantitet og rask profitt.
 
I kontrast til de store industrielle sjokolademakere (og små produsenter som bruker couverture sjokolade fra storindustri) klarte disse sjokolademakerne mesterlig å overføre smaken fra de forskjellige kakao typene over i det endelige sluttproduktet. Hver region som produserer kakao bærer preg av karakteristiske smaker som frukt, tobakk, florale og krydrete toner. Resultatet av dette er at sjokolade av høy kvalitet kan tilby en variert og kompleks smaksopplevelse på lik linje med produkter som for eksempel vin eller single malt whisky. 
 
I dag kan vi blant annet tilby Åkesson's sjokolade. Verdens mest prisbelønte sjokoladeplate. For noen år siden, da jeg for første gang smakte Åkesson's sjokolade var det virkelig en livsforandrende opplevelse for meg. Vi kan også tilby sjokolade fra andre deler av verden, som både Ekvador, Madagaskar, Bali og alt der imellom. 
 
Vi tilbyr også sjokoladetrøfler med det laveste sukkerinnholdet på markedet, et vidunderlig søtt og aromatisk produkt med en uventet bra smak!
 
Vi organiserer smaks eventer på løpende basis, disse kan også gjøres med fokus på smaking av øl sammen med sjokolade. 
 
Dersom du skulle ha lyst til å selge vår sjokolade (eller fine pepper) eller dersom du bare vil ha informasjon om våre smaksopplevelser, ta gjerne kontakt på post@sjokohuset.no og vi vil hjelpe deg så godt vi kan. Fornøyde kunder er våre beste ambassadører, og derfor er det viktig for oss at alle kunder opplever å få god service og oppfølging.
For grossisthandel har vi mange flere produkter å tilby!
 
Vi ønsker deg oppriktig en livsforandrende reise inn i vår verden av ekstra fin sjokolade! 
 
Csaba Toth
Sertifisert sjokolade-smaker