Om Oss

 

Sjokohuset.no er en frittstående nettbutikk og distributør som tilbyr eksklusiv kvalitetssjokolader til privatpersoner og bedrifter med stor fokus på håndkraftet "bean-to-bar" sjokolader som betyr at produktene er laget direkte av kakaobønner. Allikevel er ikke formålet vårt bare å selge sjokolader, men å bidra til bevisstgjøring og spre kunnskap rundt det at sjokolade er noe mer enn bare enda et godteri. Det er store forskjeller i kvalitet, helse-effekt og smak.

Alt i alt er vårt mål å stimulere til interesse for hva som finnes i den store verden av sjokolade og gjerne være med på å forme menneskers smak i stedet for å henvende oss til den nåværende standarden for sjokoladeprodukter.

 

Alle produktene er håndlaget og inneholder bare ekte kvalitetsråvarer som gir produktene en helt spesiell smakopplevelse. Hos oss kan du finne flere eksklusiv og prisbelønte sjokoladeprodukter med god pris og herlig smak.

Sjokohuset.no er opptatt av kvalitet, og derfor har vi stor fokus på merkevarer med god kvalitet og rask levering over hele landet til god pris! Alle varene er produsert under gode forhold med topp ingredienser.

Vi tilbyr høy kunnskap om produktene og god service. Karakteristisk for vår virksomhet er nært og personlig samarbeid med utvalgte mikro produsenter rundt i Europa. Mest av vår leverandørene har en unik historie å fortelle og jobber med unike råvarer og lavere produksjon. I løpet av 2018 kommer vi med flere nye spennende sjokoladeproduker så vårt utvalg blir stadig bredere.

 

Kvalitet er viktig og gi oss gjerne kommentar eller forespørsel. Ta kontakt på post@sjokohuset.no og vi vil hjelpe deg så godt vi kan. Fornøyde kunder er våre beste ambassadører, og derfor er det viktig for oss at alle kunder opplever å få god service og oppfølging.

Velkommen til en herlig smaksopplevelse!

 

---

Sjokohuset.no er Debio godkjent som nettbutikk med mange varer du finner i nettbutikken.

Les mer om Debio på https://www.debio.no/ for mer informasjon.