Jeg som driver sjokohuset.no heter Csaba, en sertifisert sjokoladesmaker i det Internasjonale Instituttet for Kakao og Sjokoladesmaking i London.

Sjokohuset.no som åpnet høsten 2016 er en nettbutikk og distributør av kvalitetsprodukter med høyt fokus på fine smaker, småskala og selvfølgelig fin, unik innpakning. Nesten alle sjokoladeplatene er laget av sjeldne, aromatiske kakaobønner av ekstra fin type, disse byr på rike og komplekse smaksnoter som er i harmoni og balanse med hverandre.

Sjokoladetrøflene våre som inneholder mindre sukker enn nesten alle andre merker solgt i Norge er tilgjengelige i ca. 25 forskjellige pakninger blant annet i de populære Mummi- og Marius pakningene som er en utmerket gave og en delikat søtsak. 

I januar 2024 har vi ca. 285 forhandlere i Norge og vi er stolte over å tilby et bredt utvalg av omsorgsfullt pakkede prisbelønte produkter. Jeg holder også sjokoladesmakingskurs og holder foredrag om den fantastiske håndverkssjokoladerevolusjonen, inkludert matsammensetninger med sjokolade og andre drikker eller matvarer med kvalitet og karakter. Nye kurs er tilgjengelig i 2024!
Noen av produktene våre er produsert økologisk og Sjokohuset.no er godkjent av Debio.

Vi ønsker deg oppriktig en livsforandrende reise inn i vår verden av ekstra fine produkter!
 
 

"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten" - Benjamin Franklin

 

   Csaba Tóth